Menu
Bitter garnituur
(borrelhapjes)

Bitter garnituur
Bitterballen (vleeskroketjes) met dijon mosterd 6 stuks |
€ 6.50 |
Vegetarische kroketjes 6 stuks |
€ 6.00 |
Kaasstengels 6 stuks |
€ 5.75 |
Jonge kaasblokjes 12 stuks |
€ 6.25 |
Oude (aged) kaasblokjes 12 stuks |
€ 6.75 |
Mix van Jonge en Oude kaasblokjes, 12 stuks | € 6.50 |
Bitter garnituur warm 16 stuks (bitterballen, kaasstengels, vegetarische kroketjes & mini frikadelletjes) |
€ 15.25 |
Bitter garnituur koud 16 stuks (jonge kaasblokjes, oude kaasblokjes, boerenmetworst en gerookte worst) |
€ 15.75 |
Broodplankje met 3 smeersels | € 5.50 |
Voorgerechten
Hollandse erwtensoep met een plakje katenspek op roggebrood | € 6.75 |
Frisse Tomatensoep met prei reepjes | € 5.75 |
Pompoensoep met een korianderolie | € 6.50 |
Tompouce (knapperig bladerdeeg) van gerookte zalm met citroen mayonaise | € 8.75 |
Verse Haring met gemarineerde biet, zilveruitjes en augurk |
€ 7.75 |
Hollandse garnalen kroketjes met een whisky cocktail sausje |
€ 9,50 |
Huisgemaakte kaaskroketjes met een frisse salade |
€ 9,00 |

Voorgerechten
Stamppot en Hoofdgerechten
Stamppot is een typisch Hollands gerecht, een mix van aardappelpuree en groenten geserveerd met vlees
Stamppot Andijvie met gebakken spekjes en een gehaktbal | € 15.50 |
Stamppot “Hutspot” wortel en ui geserveerd met een sukadelapje (draadjesvlees) | € 15.50 |
Stamppot Zuurkool met worst | € 15.50 |
Stamppot Boerenkool met worst en spekjes | € 15.50 |
Slavinken (gehaktbal gerold in spek) geserveerd met haricots verts, gekookte aardappelen en kalfsjus | € 17,50 |
Kalfslever gebakken met uitjes, appeltjes en spek geserveerd met aardappelpuree | € 20,50 |
Hollandse biefstuk geserveerd met champignons, haricots verts, verse friet en een keuze uit kalfsjus of romige pepersaus | € 22,00 |
Entrecote geserveerd met champignons, haricots verts, verse friet en een keuze uit kalfsjus of romige pepersaus | € 24,50 |
Varkenshaas geserveerd met verse friet, een frisse salade en een keuze uit kalfsjus of romige pepersaus | € 19.75 |
Zalm filet met groene asperges, haricots verts een tomaatje uit de oven geserveerd met aardappelpuree | € 20,50 |
Sliptongetjes (2 stuks) met verse friet, een frisse salade en huisgemaakte knoflooksaus | € dag prijs |
Kipsaté met verse friet, een frisse salade, een zoet-zure salade en kroepoek (garnalenchips) | € 17,75 |
Vegetarisch – Huisgemaakt groententaartje geserveerd met een frisse salade en huisgemaakte Ketchup | € 15.75 |
Vegetarisch – Een stamppot naar keuze geserveerd met huisgemaakte kaaskroketjes en botersaus |
€ 15.50 |
Week specials – zie onze krijtborden in het restaurant |
€ ———- |
Kindermenu – zie ons menu in het restaurant |
€ ———- |

Stamppot en Hoofdgerechten
Nagerechten

Nagerechten
Vlaflip – Yoghurt en vanille vla met slagroom en huisgemaakte vruchtensaus | € 4.75 |
Vanille-ijs met verse aardbeien, rode vruchtensaus en slagroom | € 6.00 |
Huisgemaakte boterkoek met een bolletje vanille ijs en rode bessensaus | € 6.25 |
3 bollentjes vanille ijs met boerenjongens (rum rozijnen) en slagroom | € 6,50 |
Huisgemaakte appeltaart met slagroom en karamelsaus (oma’s recept) | € 7,50 |
Huisgemaakte chocoladetaart met een bolletje vanille-ijs | € 6.75 |
Huisgemaakte cheesecake met bastogne kruimel en rode bessensaus | € 6.75 |
Poffertjes (mini pannenkoekjes) met roomboter, poedersuiker en vanille-ijs | € 6.75 |
Hemelse Koffie (gemaakt met Hemel op Aarde Likeur) | € 7,50 |