WELKOM BIJ DE BLAUWE HOLLANDER

Wij, “Restaurant De Blauwe Hollander” bieden onze gasten de oude authentiek Hollandse gerechten aan, waaronder stamppot (een mix van aardappelpuree en groenten en bovenop vlees met jus) en de wereldberoemde hartige erwtensoep (snert). Wij werken met seizoensproducten zoals Hollandse asperges en Stamppot Boerenkool met worst als deining in het seizoen. Naast het werken met seizoensproducten werken wij ook met uitstekende WEEKSPECIALS in het restaurant. Voor onze vegetarische gasten bieden wij ook verschillende maaltijden aan. Onze bekende groentetaart met geitenkaas en huisgemaakte ketchup wordt dan ook goed ontvangen door onze vegetarische gasten.

BOEK UW TAFEL

RESERVEER NU

    Voordat je reserveert, vragen wij je om de algemene richtlijnen voor gasten en de controlevragen met betrekking tot COVID-19 te lezen en te accepteren.

  • Ik heb de afgelopen 24 uur of op dit moment geen één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius).
  • Ik heb op dit moment geen één huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidklachten.
  • Ik heb geen coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en dit is ook niet in de afgelopen 7 dagen vastgesteld.
  • Ik heb geen één huisgenoot/gezinslid met coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en ik heb niet korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had.
  • Ik ben niet in quarantaine geweest of geen direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.

Ik ga akkoord met de richtlijnen voor COVID-19

ONS MENU

ONZE Galerij

Reservation
Nederlands