Reserve a table

WELKOM BIJ DE BLAUWE HOLLANDER

De Blauwe Hollander (De Blauwe Hollander) heeft haar deuren geopend op 1 april 1979. De naam “Blauwe” verwijst naar de blauwe uniformen gedragen door de Nederlandse mariniers die naar Indonesië en Suriname werden gestuurd om als permanent vertegenwoordiger van Nederland te blijven .
Interessant genoeg werd de Nederlandse keuken meer gewaardeerd door de mannen boven de zee, omdat het hen nostalgisch maakte en hun verlangen naar Nederland temperde.
Wij, ‘Restaurant De Blauwe Hollander’ werken met seizoensproducten zoals Hollandse asperges en Boerenkool als deining in het seizoen. Naast het werken met seizoensproducten werken we ook met uitstekende WEEKSPECIALS in het restaurant.
Wij bieden onze gasten de oude authentieke Hollandse gerechten, waaronder stamppot en de wereldberoemde hartige erwtensoep (snert).
Voor onze vegetarische gasten bieden we ook verschillende maaltijden aan. Onze bekende groentetaart met geitenkaas en huisgemaakte ketchup wordt dan ook goed ontvangen door onze vegetarische gasten.
Dit wereldberoemde restaurant, gelegen aan het Leidseplein in Amsterdam, is inmiddels meer dan 30 jaar oud en heeft meerdere eigenaren gehad. Maar de Nederlandse keuken heeft het typische bestaan ​​en de authenticiteit van het eten altijd weten te behouden.

 

Reserveren